DIENSTEN

Horsting Elektrotechniek is een allround elektrotechniek bedrijf en helpt u met vraagstukken uiteenlopend van renovatie, nieuwbouw, camerabewaking tot autolaadpalen. Hieronder volgt een opsomming van al onze diensten.

Elektrotechniek

Heeft u een woning of een bedrijfspand waarbij de installatie moet worden vernieuwd of moet worden aangepast? Wij ontwerpen, renoveren, onderhouden en installeren elektrische installaties. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

Groepenkasten

Heeft u een verouderde groepenkast? Weet u wel, zo eentje met van die stoppen. Veel oudere woningen hebben een groepenkast die nodig aan vervanging is.
De groepenschakelaars kunnen inbranden en verouderde aardlekschakelaars weigeren vaak wanneer dat nodig is. Dit kan gevaarlijk zijn. Ons advies is altijd om een oude groepen- verdeelkast te vervangen voor een met de juiste componenten. Of uw groepenkast vervangen moet worden of moet worden uitgebreid, wij kunnen iets voor u in betekenen.

Storingen

Stroomstoringen of uitval van stroom is altijd ongewenst. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld defect apparatuur of misschien is het wel een vocht probleem in de buitenverlichting. Ons advies, neem geen risico en schakel een installateur in.

Datanetwerk- en COAX installaties

Tegenwoordig werkt steeds meer apparatuur via het internet en dient daar ook een netwerkaansluiting voor worden aangebracht. Iets waar voor dat een project begint goed over moet worden na gedacht. Wij van Horsting elektrotechniek kunnen u hierbij mee helpen. Naast data netwerkinstallaties kunnen wij u ook adviseren in Coax installaties in uw bedrijfspand of woonhuis.

Camera- observatiesystemen

Een camera- observatiesysteem schrikt inbrekers af waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden. Met een goed systeem kunt u op afstand de beelden altijd live meekijken of achteraf terug bekijken. Heeft u interesse in een camera- observatiesysteem, neem dan gerust contact op.

(Video)intercominstallaties

Na ongeveer 15 jaar is een (video)intercomsysteem aan vervanging toe. Het beeld en de audioverbinding kunnen slechter worden en het aantal storingen wordt groter. Vaak is het vervangen en vernieuwen van het systeem de beste oplossing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u hulp nodig met uw elektra en zoekt u een professional met meer dan 15 jaar ervaring? Vul hier naast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

TELEFOONNUMMER

+316 – 43 11 6403

EMAILADRES

info@horstingelektrotechniek.nl

BEREIKBAAR VAN

7:30 – 18:00