Actief in omgeving Monnickendam
en omstreken.

Als je op zoek bent naar een elektricien in Monnickendam, ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die je kan helpen met elektrische problemen in je huis of bedrijf. Bij Horsting Elektrotechniek staan we voor je klaar om je te helpen met alles van kleine reparaties tot grootschalige installaties. We zijn gevestigd in Purmerend en bieden onze diensten aan in Monnickendam en de omliggende gebieden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren elektricien in Monnickendam, zoek dan niet verder. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met alle soorten elektrische projecten, van het vervangen van meterkasten tot het installeren van complete systemen.

Wij helpen u graag.
Een voorbeeld van een klant in Monnickendam die onze hulp heeft ingeschakeld, is iemand die nieuwe verlichting wilde installeren in zijn woonkamer. Onze elektricien heeft een inspectie uitgevoerd van de huidige elektrische installatie en vervolgens de nieuwe verlichting geïnstalleerd op een veilige en efficiënte manier. Zo kon de klant genieten van zijn nieuwe verlichting zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid ervan.

Een ander voorbeeld van een opdracht waarbij wij van dienst zijn geweest, is het vervangen van een verouderde intercom in een appartementencomplex in Monnickendam. Onze elektriciens hebben het oude intercomsysteem gedemonteerd en vervolgens een nieuw systeem geïnstalleerd dat voldoet aan alle huidige veiligheidsnormen en de behoeften van de bewoners van het complex. Door het vervangen van het intercomsysteem kunnen de bewoners van het complex nu weer veilig en betrouwbaar gebruik maken van het systeem.

Persoonlijk advies op maat
Bij Horsting Elektrotechniek geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun elektrische projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd. We bieden ook een gratis offerte aan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten qua kosten. Bij ons geen verrassingen achteraf!

Kies voor Horsting Elektrotechniek als jouw betrouwbare partner voor al jouw elektrische projecten in Monnickendam en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

horsting elektrotechniek

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u hulp nodig met uw elektra en zoekt u een professional met meer dan 15 jaar ervaring? Vul hier naast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

TELEFOONNUMMER

+316 – 43 11 6403

EMAILADRES

info@horstingelektrotechniek.nl

BEREIKBAAR VAN

7:30 – 18:00