Dè Elektricien in Purmerend
en omstreken.

Als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare elektricien in Purmerend, ben je bij Horsting Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige en professionele elektrische diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Purmerend en omgeving.

Of het nu gaat om kleine reparaties, het vervangen van groepenkasten, of het installeren van complete elektrische systemen, onze gecertificeerde en ervaren elektriciens staan voor je klaar om jouw project tot een succes te maken. Bij Horsting Elektrotechniek staan we bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie, en we streven er altijd naar om jouw verwachtingen te overtreffen.

Een aantal van onze opdrachten als Elektricien in Purmerend zijn geweest:

Meterkasten vervangen
Een voorbeeld van een opdracht waarbij Horsting Elektrotechniek van dienst is geweest, is het vervangen van een oude meterkast in een woning in Purmerend. De oude meterkast was verouderd en voldeed niet meer aan de huidige veiligheidsnormen. Als dè Elektricien in Purmerend hebben we de oude meterkast gedemonteerd en vervolgens een nieuwe meterkast geïnstalleerd die voldoet aan alle huidige veiligheidsvoorschriften en de behoeften van de klant. Door het vervangen van de meterkast is de elektrische installatie van de woning weer veilig en betrouwbaar.

Camerasystemen ophangen
Een ander voorbeeld van een opdracht waarbij Horsting Elektrotechniek van dienst is geweest, is het ophangen van een camerasysteem bij een bedrijfspand in Purmerend. Het bedrijf wilde graag meer beveiliging en heeft ons ingeschakeld om het camerasysteem te installeren. Onze elektriciens hebben het camerasysteem geïnstalleerd en aangesloten op het elektrische netwerk van het bedrijf. Hierdoor kan het bedrijf nu op afstand de beveiligingsbeelden bekijken en zo de veiligheid van het pand verbeteren.

Intercomsystemen vervangen
Een derde voorbeeld van een opdracht waarbij Horsting Elektrotechniek van dienst is geweest, is het vervangen van een intercomsysteem in een appartementencomplex in Purmerend. Het oude intercomsysteem was verouderd en werkte niet meer naar behoren. Onze elektriciens hebben het oude intercomsysteem gedemonteerd en vervolgens een nieuw intercomsysteem geïnstalleerd dat voldoet aan de huidige normen en de behoeften van de bewoners van het complex. Door het vervangen van het intercomsysteem kunnen de bewoners van het complex nu weer veilig en betrouwbaar gebruik maken van het systeem.

Verschillende klanten en oplossingen
Horsting Elektrotechniek werkt niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor onderaannemers en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor onderaannemers voeren wij vaak elektrotechnische werkzaamheden uit bij grotere projecten, zoals nieuwbouwprojecten en renovaties. Voor VvE’s bieden wij diverse elektrische diensten aan, zoals het vervangen van verouderde elektrische installaties en het oplossen van storingen. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun elektrische projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd.

Goede service en heldere communicatie
Wij begrijpen dat elektrische problemen vaak urgent zijn en snel opgelost moeten worden. Daarom bieden wij goede service aan, zodat je altijd op ons kunt rekenen. Bovendien zorgen wij als dè elektricien van Purmerend altijd voor duidelijke en transparante communicatie, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang van jouw project.

Bij Horsting Elektrotechniek geloven we in maatwerk. Daarom bieden wij altijd oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bovendien bieden wij een gratis offerte aan, zodat je vooraf precies weet wat je kunt verwachten qua kosten. Bij ons geen verrassingen achteraf!

Kies voor Horsting Elektrotechniek als jouw betrouwbare partner voor al jouw elektrische projecten in Purmerend en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

horsting elektrotechniek

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u hulp nodig met uw elektra en zoekt u een professional met meer dan 15 jaar ervaring? Vul hier naast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

TELEFOONNUMMER

+316 – 43 11 6403

EMAILADRES

info@horstingelektrotechniek.nl

BEREIKBAAR VAN

7:30 – 18:00