OVER ONS

Mijn naam is Dave Horsting. Na een jarenlange opleiding en 12 jaar ervaring bij een gerenommeerd bedrijf heb ik dit jaar Horsting Elektrotechniek opgericht.   

+ 15 JAAR ERVARING

Interesse in elektrotechniek is er met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan was het duidelijk dat ik in m’n opa’s voetstappen zou treden, die vandaag de dag op zijn 74e nog steeds met plezier werkt voor Installatiebureau van Klingeren. Toen ik op mijn 10e een stage moest kiezen hoefde ik niet lang na te denken. Daar is mijn liefde voor het vak ontstaan en sindsdien alleen maar gegroeid. Na alle mogelijke opleidingen, ervaring op de werkvloer en ervaring op kantoor als werkvoorbereideren calculator werd het tijd om als zelfstandige van start te gaan.  

 

ONZE BELOFTE

BIJ HORSTING ELEKTROTECHNIEK BELOVEN WIJ U HET VOLGENDE:

  • SERVICE EN KWALITEIT

  • GARANTIE OP GELEVERDE DIENSTEN

  • HOOGWAARDIG MATERIAAL

  • INHOUDELIJKE VAKKENNIS VAN +15 JAAR ERVARING

  • .. EN DAT ALLES MET EEN GROTE GLIMLACH

+316 – 43 11 6403

Op zoek naar een elektromonteur?

Bent u op zoek naar een ervaren elektromonteur met passie voor zijn vak? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ik ben graag van A-Z betrokken bij het project. Door mijn jarenlange ervaring kan ik niet alleen de klus klaren, maar u ook passend advies geven. Ik ben u graag van dienst bij zowel particuliere als zakelijke vraagstukken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u hulp nodig met uw elektra en zoekt u een professional met meer dan 15 jaar ervaring? Vul hier naast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

TELEFOONNUMMER

+316 – 43 11 6403

EMAILADRES

info@horstingelektrotechniek.nl

BEREIKBAAR VAN

7:30 – 18:00