WERK & PROJECTEN

Zie hieronder een verzameling van opdrachten waar wij trots op zijn.

Renovatie woning Edam

Zie hieronder een renovatie project van een oud woonhuis in Edam. Deze oude woning is compleet gestript, aangebouwd en opnieuw opgebouwd. Dit woonhuis hebben wij voorzien van een complete nieuwe elektrische installatie, data- netwerkinstallatie, CAI (coax) installatie, groepen- verdeelkast en verlichtingsinstallatie. Tevens is deze woning voorzien van een Philips Hue systeem wat deze woning zeer sfeervol heeft gemaakt.

Vervanging groepenkasten

Er wordt vaak gedacht dat het vervangen van een groepenkast een dure en ingewikkelde klus is. Dit hoeft niet geval te zijn. Dat is afhankelijk van de aanwezige aansluiting en de benodigde componenten om alles te kunnen laten functioneren. Onderstaand zijn voor- en na foto’s te zien van door ons vervangen groepenkasten.

groepenkast vervangen voor na
groepenkast vervangen voor na 2

Verlichting installaties

Een juiste verlichtingsinstallatie is per locatie verschillend. Een kantoor of winkel heeft namelijk andere verlichting nodig dan bijvoorbeeld een opslag of een slagerij. Wat uw situatie ook is, wij kunnen hierin iets voor u betekenen. Zie hieronder een aantal foto’s van verlichtingsprojecten die wij onlangs hebben opgeleverd.

Slagerij Verlichting Vervangen

(Video)intercominstallaties

Na ongeveer 15 jaar is een intercomsysteem aan vervanging toe. Het beeld en de audioverbinding kunnen slechter worden en het aantal storingen wordt groter. Vaak is het vervangen en vernieuwen van het systeem de beste oplossing. Op de onderstaande foto is te zien hoe ik een nieuw intercomsysteem installeer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Video intercom vervangen

Autolaadpalen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van een elektrische auto heb je een autolaadpaal nodig. Deze wordt meestal geïnstalleerd bij de voordeur, in de garage of op een parkeerplaats. Afhankelijk van wat voor type auto u heeft of van de laadsnelheid waarmee u de auto wilt/kunt opladen kunnen wij dit voor u realiseren Onderstaande foto laat een autolaadpaal zien die wij onlangs in een garage hebben gemonteerd.

autolaadpaal aanbrengen in een garage

Elektrotechnische installatie

We hebben onlangs een woning in Purmerend voorzien van een volledig nieuwe elektrotechnische installatie. Naast het aanleggen van het datanetwerk en de coax, hebben we ook gezorgd voor de verlichting in het hele huis. Dit was geen eenvoudige klus en er kwamen verschillende zaken bij kijken, maar we zijn erin geslaagd om het werk op tijd af te ronden en de klant was tevreden met het resultaat. Het voelt altijd goed om te weten dat we ons steentje hebben bijgedragen aan de verbetering van iemands huis en dat onze klanten tevreden zijn met ons werk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u hulp nodig met uw elektra en zoekt u een professional met meer dan 15 jaar ervaring? Vul hier naast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op